Viranomaisille

Yhdistyksellämme toimii Meri-Toppilan monitoimikeskuksessa kirpputori Toppila-Center sekä pyöräpaja Cykkeli. Toppilassa on myös käsityöpaja ja pieni keittiö. Heinäpäässä meillä on kirpputori Lähis, käsityöpaja Nyplinki sekä keittiötyöpaja. Olemme yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja ja kuntouttavan työtoiminnan osalta meillä on yhteistyösopimus Pohteen kanssa, jonka kanssa olemme sitoutuneet myös kehittämiskumppanuuteen. Teemme diakoniatyötä yhteistyössä Oulun helluntaiseurakunnan kanssa. Tämän lisäksi teemme yhteistyötä SPR:n sekä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.

Yhdistyksemme toimii matalan kynnyksen työpaikkana. Neljässä yksikössä on kuukausittain n. 60 henkilöä kuntouttavassa työtoiminnassa tai palkkatuella. Lisäksi tarjoamme paikkoja työharjoitteluun, yhdyskuntapalveluun ja suomen kielen harjoitteluun. Yhdistys ei saa toimintaan ulkopuolista rahoitusta, vaan kaikki toiminta perustuu kirpputorien tuottoon ja vapaaehtoistoimijoiden panokseen. Vapaaehtoistoimijoita yhdistyksessämme on n. 50.

Teemme kirpputoreilla laajaa avustustoimintaa tarjoten viikoittain ruoka-apua. Kanavoimme kauppojen ylijäämäelintarvikkeita järjestäen lämpimän ruoan jakeluita Toppilassa ja keskustassa. Mahdollistamme myös SPR:n ruoka-aputoiminnan Oulussa tarjoamalla heille tilat Toppila-Centerissä.

Pyrimme rakentamaan toimivaa verkostoa eri viranomaisten ja yhteistyötahojen kanssa. Ole meihin yhteyksissä!

Yhteistyöterveisin,

Oulun Helluntailähetys ry

Omavalvontasuunnitelma