Viranomaisille

Toppila-Centerin työ on Oulun Helluntailähetys ry:n alaista toimintaa. Yhdistyksellämme toimii Meri-Toppilassa kirpputori Toppila-Center sekä työpaja Cykkeli. Meillä on myös kirpputori Lähis ja työpaja Nyplinki keskustassa. Näiden neljän toimipaikan osalta meillä on kaupungin kanssa kuntouttavan työtoiminnan yhteistyösopimus. Työpajojen osalta on solmittu myös yhteistyösopimus kuntouttavan työtoiminnan aktivointitoiminnasta. Sopimuksella Oulun Helluntailähetys ry on sitoutunut kehittämiskumppanuuteen Oulun kaupungin kanssa. Kehittämiskumppanuudella tarkoitetaan yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää kuntouttavan työtoiminnan, aktivointi- ja työllistämistoimenpiteiden piirissä olevien asiakkaiden aktivointitoiminnan kehittämistä.

Yhdistyksemme toimii matalan kynnyksen työpaikkana. Neljässä yksikössä on kuukausittain n. 60 henkilöä kuntouttavassa työtoiminnassa tai palkkatuella. Lisäksi tarjoamme paikkoja työharjoitteluun, yhdyskuntapalveluun ja suomen kielen harjoitteluun. Yhdistys ei saa toimintaan ulkopuolista rahoitusta, vaan kaikki toiminta perustuu kirpputorien tuottoon ja vapaaehtoistoimijoiden panokseen. Vapaaehtoistoimijoita yhdistyksessämme on n. 50.

Teemme kirpputoreilla laajaa avustustoimintaa tarjoten viikoittain ruoka-apua. Kanavoimme kauppojen ylijäämäelintarvikkeita järjestäen lämpimän ruoan jakeluita Toppilassa ja keskustassa. Mahdollistamme myös SPR:n ruoka-aputoiminnan Oulussa tarjoamalla heille tilat Toppila-Centerissä.

Pyrimme rakentamaan toimivaa verkostoa eri viranomaisten ja yhteistyötahojen kanssa. Ole meihin yhteyksissä!

Yhteistyöterveisin,

Oulun Helluntailähetys ry