Hyvät ystävät!
Olemme saaneet nauttia lämpimästä kesästä ja vielä paljon on kesää jäljellä.
Me emme ole täysin kesälomalla, sillä Toppilassa jatkuu #Leipäjako joka lauantai klo 12 jälkeen Toppila-Centerin edessä suoraan autosta. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 11 Oulun Helluntaiseurakunnassa.
Pastori Pasi Markkanen on tavattavissa joka toinen torstai klo 11-13. (Lomalla 22.7.-18.8.). Seuraava Kahvikirkko on keskiviikkona 28.8. ja Soppatykkilauantai 14.9., jolloin myös kirpputorikin on avoinna. Syksyn toiminnasta on jo esite Toppila-Centerissä ja Uusikatu 78 aulassa.

Teille kaikille oikein hyvää ja rentouttavaa kesää!

Terveisin,
Toppilan Majakka

Tapahtumalehden etukansi.


Lehdistötiedote julkaisuvapaa 8.6.2023

Toppila-Center 10 vuotta

Yhden miehen visiosta satojen ihmisten monitoimikeskukseksi.

Toppila-Centerin monitoimikeskus juhlii 10-vuotista taivaltaan Meri-Toppilan Paakakadulla lauantaina 10.6.2023.

Noin 11 vuotta sitten idea toimintaan syntyi yhden ihmisen visiosta ja näystä toteuttaa paikallista hyväntekeväisyyttä. Paikka löytyi entisen Halpa-Hallin ja kaupungin kierrätyskeskuksen tiloista Paakakatu 2:sta. Työ lähti etenemään, ja vuosien saatossa rinnalle syntyivät Työpaja Cykkeli ja Toppilan Majakka. Alkuun Toppila-Centerin kirpputoria pyöritettiin vapaaehtoisvoimin ja sen yhteydessä alettiin toteuttaa myös kuntouttavaa työtoimintaa yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa. Samalla tavalla myös käytöstä poistettujen polkupyörien korjaus- ja kierrätystoiminta alkoi rakennuksen toisessa päässä.

Tätä nykyä olemme yksityinen sosiaalipalvelujen tuottaja, johon kuuluu useita eri työmuotoja, kuten keittiö-, kuljetus- ja käsityötoimintaa. Kirpputorit ja pyöräpaja Cykkeli ovat edelleen toimintamme ytimessä kestävän kehityksen ja kierrätyksen idealla. Kuntouttavaa työtoimintaa Pohteelle ja Toppila-Centerin monitoimikeskuksen kautta myös hyväntekeväisyystyötä tehdään eri muodoissaan. Työ jatkuu ja sitä kehitetään edelleen ydinajatuksellamme: Anna hyvän kiertää.

Heikki Myllylä, tiedottaja

Oulun Helluntailähetys ry

TOPPILA-CENTER

Avoinna
ma klo 10 – 15
ti – pe klo 10 – 17

puh. 043 211 3777

Kirpputorille voit tuoda lahjoituksena hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita, huonekaluja, taloustavaroita, kirjoja ym. Näin tuet toimintaamme ja tuot hyvää mieltä alueemme ihmisille.
Huonekalu- ja kuljetustiedustelut myös: kuljetus.ohl@gmail.com

Tervetuloa mukaan eri toimintoihimme Toppila-Centeriin. Toimintamme perustuu sosiaaliseen auttamistyöhön Toppilan alueella.

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa. Toppila-Centerin myymälän tarjouksiin ja tiedotteisiin on suora linkki alla.

Anna hyvän kiertää!


TYÖPAJA CYKKELI  

Cykkeli on kuntouttavan työtoiminnan paja, jossa helpotetaan paluuta takaisin työelämään. Lisätietoja työllistymisestä Cykkeliin saat TE-keskuksesta ohjaajaltasi.

Tervetuloa tutustumaan pyörävalikoimaamme. Meillä valmistuu koko ajan kierrätyspyöriä myyntiin. Käytämme pyörästä 90 % varustaaksemme taas uusia kierrätyspyöriä. Suuremmat erät noudetaan. Soita p. 0400 722 600 tai muina aikoina sähköposti: cykkeli@toppilacenter.fi

Jos nurkissasi pyörii ylimääräisiä vanhoja pyöriä, voit lahjoittaa ne Cykkeliin. Pyörien ei tarvitse olla edes ajokuntoisia. 

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa.


TOPPILAN MAJAKKA

Leipäjako lauantaisin klo 12.30 – 13.30 välisenä aikana. Auto tulee Toppila-Centerin eteen, josta leipää jaetaan suoraan. Omat kassit mukaan. Muutosten sattuessa ilmoitamme siitä Facebookissa.

Soppaa ja Evankeliumia -tapahtuma kuukauden toinen lauantai klo 11-13 Toppilan Majakassa.
Mikäli keittoa jää, jaetaan se tilaisuuden päätteeksi asiakkaiden omiin astioihin.

Olette sydämellisesti tervetulleita!

Vuokraamme Majakkaa yleishyödylliseen käyttöön numerosta 045 138 4040 Pasi Markkanen.

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa.

Ihmisen kokoinen paikka!