TOPPILA-CENTER

Avoinna
ma klo 10 – 15
ti – pe klo 10 – 17


puh. 043 211 3777

Kirpputorille voit tuoda lahjoituksena hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita, huonekaluja, taloustavaroita, kirjoja ym. Näin tuet toimintaamme ja tuot hyvää mieltä alueemme ihmisille.
Huonekalu- ja kuljetustiedustelut myös: kuljetus.ohl@gmail.com

Tervetuloa mukaan eri toimintoihimme Toppila-Centeriin. Toimintamme perustuu sosiaaliseen auttamistyöhön Toppilan alueella.

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa. Toppila-Centerin myymälän tarjouksiin ja tiedotteisiin on suora linkki alla.


TYÖPAJA CYKKELI  

Cykkeli on kuntouttavan työtoiminnan paja, jossa helpotetaan paluuta takaisin työelämään. Lisätietoja työllistymisestä Cykkeliin saat TE-keskuksesta ohjaajaltasi.

Tervetuloa tutustumaan pyörävalikoimaamme. Meillä valmistuu koko ajan kierrätyspyöriä myyntiin. Käytämme pyörästä 90 % varustaaksemme taas uusia kierrätyspyöriä. Suuremmat erät noudetaan. Soita p. 0400 722 600 tai muina aikoina sähköposti: cykkeli@toppilacenter.fi

Jos nurkissasi pyörii ylimääräisiä vanhoja pyöriä, voit lahjoittaa ne Cykkeliin. Pyörien ei tarvitse olla edes ajokuntoisia. 

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa.


TOPPILAN MAJAKKA

Soppaa ja Evankeliumia jatkuu syyskuussa 2022.

Tilaisuus pidetään Toppilan Majakassa. Sisään otetaan max. 30 henkilöä. Meillä on vahva maskisuositus ja hyvä käsihygienia. Mikäli keittoa jää, jaetaan se asiakkaiden omiin astioihin tilaisuuden lopuksi. Leivänjako klo 13. Olette sydämellisesti tervetulleita!

Vuokraamme Majakkaa yleishyödylliseen käyttöön. Yhteydenotot numerosta 045 138 4040 Pasi Markkanen.

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa.

Anna hyvän kiertää !