Se Löytyi -tapahtuma 14.-15.10.2022 Tullisalissa, Limingantullissa. Vapaa pääsy!

Pe 14.10. klo 19 – Se Löytyi -nuorten ilta. Kirsi Rothfors Choice, seurakuntien nuorisotyö. 
La 15.10. klo 15 – Se Löytyi -perhetilaisuus. Samppa Lajunen, Sahan pojat, seurakuntien lapsityö.
La 15.10. klo 18 – Se Löytyi -juhla. Markku Tuppurainen, Samppa Lajunen, Minna Maaria Sipilä, Petrus Schroderus, Varikko kollektiivi.

Se Löytyi – tapahtuma 14.-15.10. on valtakunnalliseen Se Löytyi – missioon liittyvä Pohjois-Pohjanmaan maakuntatapahtuma. Tapahtumaa ovat järjestämässä missiossa mukana olevat Oulun seudun kristilliset seurakunnat ja järjestöt.Tapahtuma rakentuu kolmesta tilaisuudesta. Perjantain klo 19 nuorten tilaisuudessa mukana ovat mm. pastori Kirsi Rothfors ja Choice bändi. Launtai-iltapäivän tilaisuus klo 15 on kohdennettu lapsille ja perheille. Tällöin mukana ovat mm. olympiavoittaja Samppa Lajunen sekä Sahan Pojat duo. Tapahtuma huipentuu lauantai-illan klo 18 Se Löytyi – juhlaan. Juhlassa ovat mukana pastori Markku Tuppurainen, Samppa Lajunen, Minna-Maaria Sipilä, Petrus Schroderus sekä Varikko-kollektiivi. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Jokaisella tapahtuman vieraalla on oma elämäntarinansa. Niiden kautta välittyy uskon ja toivon näkökulmia, joita tämä aika kipeästi tarvitsee. Se Löytyi – tapahtuma kertoo viestiä elämän keskeisestä löydöstä, josta muutkin voivat tulla osalliseksi.

TOPPILA-CENTER

Avoinna
ma klo 10 – 15
ti – pe klo 10 – 17


puh. 043 211 3777

Kirpputorille voit tuoda lahjoituksena hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita, huonekaluja, taloustavaroita, kirjoja ym. Näin tuet toimintaamme ja tuot hyvää mieltä alueemme ihmisille.
Huonekalu- ja kuljetustiedustelut myös: kuljetus.ohl@gmail.com

Tervetuloa mukaan eri toimintoihimme Toppila-Centeriin. Toimintamme perustuu sosiaaliseen auttamistyöhön Toppilan alueella.

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa. Toppila-Centerin myymälän tarjouksiin ja tiedotteisiin on suora linkki alla.


TYÖPAJA CYKKELI  

Cykkeli on kuntouttavan työtoiminnan paja, jossa helpotetaan paluuta takaisin työelämään. Lisätietoja työllistymisestä Cykkeliin saat TE-keskuksesta ohjaajaltasi.

Tervetuloa tutustumaan pyörävalikoimaamme. Meillä valmistuu koko ajan kierrätyspyöriä myyntiin. Käytämme pyörästä 90 % varustaaksemme taas uusia kierrätyspyöriä. Suuremmat erät noudetaan. Soita p. 0400 722 600 tai muina aikoina sähköposti: cykkeli@toppilacenter.fi

Jos nurkissasi pyörii ylimääräisiä vanhoja pyöriä, voit lahjoittaa ne Cykkeliin. Pyörien ei tarvitse olla edes ajokuntoisia. 

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa.


TOPPILAN MAJAKKA

Soppaa ja Evankeliumia -tapahtuma lauantaina 10. päivä syyskuuta 2022.

Tilaisuus pidetään Toppilan Majakassa. Sisään otetaan max. 30 henkilöä. Meillä on vahva maskisuositus ja hyvä käsihygienia. Mikäli keittoa jää, jaetaan se tilaisuuden lopuksi asiakkaiden omiin astioihin. Leivänjako klo 13. Olette sydämellisesti tervetulleita!

Vuokraamme Majakkaa yleishyödylliseen käyttöön. Yhteydenotot numerosta 045 138 4040 Pasi Markkanen.

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös sosiaalisessa mediassa.

Anna hyvän kiertää !